Skip to main content

de goede afslag

Diensten

Juridisch advies voor overheden

Wij zijn gespecialiseerd in juridische vraagstukken op het gebied van Bestuursrecht. Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd bij verschillende overheidsinstellingen, ondernemers en particulieren, zijn wij breed inzetbaar op de volgende gebieden:

  • Ruimtelijk bestuursrecht
  • Bestemmingsplannen
  • Ruimtelijke onderbouwingen
  • Bouwen en wonen
  • Handhaving
  • Algemeen bestuursrecht
  • Bezwaar- en beroepsprocedures

Wij combineren vakkennis en ervaring met pragmatisme en collegialiteit.

> Neem contact op voor referenties of voor meer informatie.

 

Advies en ondersteuning voor ondernemers en particulieren

Als ondernemer of als particulier kunt u te maken krijgen met zaken die onder het bestuursrecht vallen. Denk hierbij aan omgevingsvergunningen (voorheen o.a. bouwvergunning), wijzigingen van bestemmingsplannen of handhavingtrajecten. U kunt deze zaken zelf ter hand nemen, maar vaak is het efficiënter om specialistische kennis in de arm te nemen. U bespaart daarmee tijd en geld.

Wij hebben een ruime ervaring als adviseur van diverse gemeenten, ondernemers en particulieren. Wij weten de weg in de regelgeving en in het gemeentehuis. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij:

Het opstellen van aanvragen voor een vergunning Het verkrijgen van een vrijstelling Het maken van ruimtelijke onderbouwingen Het opstellen van bestemmingsplannen Het maken van bezwaar en bij het aantekenen van beroepProcesvertegenwoordiging

Als klein bedrijf is het mogelijk om slagvaardig op te treden, staan we dicht bij de klant, hebben korte lijnen en we werken met één vast aanspreekpunt. Onze jarenlange ervaring op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau geven u een voorsprong als u van onze diensten gebruik maakt. Indien gewenst procederen wij voor u, maar eerst proberen wij door middel van een gesprek met de overheid uw probleem op te lossen.

> Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.